Cafetaria Spoolder

Je kunt bestellen om af te halen of te laten bezorgen | Luttenberg

Wij bieden lekker eten zonder lange wachttijden – het perfecte alternatief, als het weer even snel moet gaan. Cafetaria Spoolder – wij staan bekend om verse gerechten en geweldige aanbiedingen. Onze snackbar is een favoriete plek voor de middagpauze, maar ook ideaal voor mensen die na een een luie dag aan het strand écht honger hebben.

Centraal gelegene snackbar met omvangrijke menukaart

Onze Nederlandse keuken biedt een groot aantal lekkere, vers bereide maaltijden. Lekker fastfood wacht bij ons op u. Geniet van een verfrissend bier bij populaire schnitzel-gerechten of bij sjasliek-gerechten. Komt u toch voor de lunch of voor het avondeten langs! Wij bieden een internet-toegang, zodat u ook onderweg steeds bereikbaar blijft.

Speciale voeding

Probeert u eens onze afwisselende keuze van vegetarische maaltijden en ontdekt u de ongekende variëteit hiervan. Met het oog op uw gezondheid dragen wij zorg voor een gezonde maaltijd en laten wij zien dat gezond eten ook erg lekker kan zijn.

Profiteer van onze afhaalservice

Wij hebben gratis parkeerplaatsen voor onze gasten. Onze snackbar heeft een barrièrevrije toegang. U bent bij ons van harte welkom. Komt u gewoon langs. Wij verheugen ons, vanavond uw gastgever te mogen zijn. Als betaalmethodes bieden wij betaalpas of contactloos betalen en contante betaling. Geniet van uw maaltijden gewoon thuis: graag leveren wij uw menukeuze direct aan huis, of u maakt gebruik van onze afhaalmogelijkheid. 3 dagen per week zijn wij van 12.00-20.00 uur voor u geopend. 's maandags, 's dinsdags, 's woensdags en 's donderdags zijn wij gesloten.

Locatie

Kaart tonen

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Butzelaarstraat 27, 8105 AP Luttenberg, Nederland

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
12:00 – 20:00
Zaterdag
12:00 – 20:00
Zondag
12:00 – 20:00

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in. Voer een geldig e‑mailadres in
Vul uw telefoonnummer in. Voer een geldig telefoonnummer in
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue