Cafetaria Spoolder

Je kunt bestellen om af te halen of te laten bezorgen | Luttenberg

Een perfect trefpunt voor een zorgeloos weekend, maar ook de plaats voor een gezellig samenzijn vindt u in ons ongecompliceerde en praktische lokaal. Overtuig uzelf in onze snackbar van de fantastische aanbiedingen – of het nu om snacks of normale gerechten gaat. Bij ons in Cafetaria Spoolder zult u zeker iets passends vinden.

Centraal gelegene snackbar met een uitgebreid aanbod aan dranken

Onze Nederlandse keuken biedt een groot assortiment lekkere, vers bereide maaltijden. Wij staan bekend om ons lekkere fastfood. Graag bevelen wij u een verfrissend glas bier bij onze populaire visgerechten aan. Wij verheugen ons erop, u voor de lunch of voor het avondeten bij ons in een sfeervolle omgeving te verwelkomen! Profiteert u van ons wifi om foto's te delen.

Bijzonderheden

Onze keuken respecteert ook een vegetarische toebereiding van de gerechten en biedt niettemin een fantastische verscheidenheid. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten.

Parkeerplaats beschikbaar

Parkeert u direct op onze parkeerplaatsen. Bij ons is een barrièrevrije toegang gegarandeerd. Houd rekening met onze openingstijden en kom gewoon bij ons langs. Wij verheugen ons op uw bezoek. Bij ons kunt u contant of met betaalpas en contactloos betalen afrekenen. U kunt het eten natuurlijk ook gewoon laten leveren of zelf afhalen. Op 3 dagen per week kunt u bij ons van 12:00 tot 20:00 uur langskomen. Onze rustdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Locatie

Kaart tonen

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Butzelaarstraat 27, 8105 AP Luttenberg, Nederland

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
12:00 – 20:00
Zaterdag
12:00 – 20:00
Zondag
12:00 – 20:00

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in. Voer een geldig e‑mailadres in
Vul uw telefoonnummer in. Voer een geldig telefoonnummer in
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue